ظروف استیل آشپزخانه و نحوه شستشو و نگهداری از ظروف استیل چگونه انجام می شود ؟

نقش باربری رشت و باربری چالوس و باربری رامسر در حمل ظروف استیل

نکاتی در رابطه با استفاده از ظروف استیل

یکی از مهم ترین و اصلی ترین لوازم آشپزخانه را می توان ظروف مورد استفاده در پخت و پز دانست که بسیار حائز اهمیت می باشند .

برای داشتن یک تغذیه سالم و مقوی علاوه بر کیفیت غذا و نحوه صرف آن مواردی چون چگونگی طبخ آن نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد .

از این رو لوازم آشپزخانه و علی الخصوص ظروف پخت و پز بسیار اهمیت داشته و بایستی در استفاده از آن ها دقت لازم به کار گرفته شود .

یکی از انواع ظروف به کار گرفته شده در آشپزخانه های ایرانی ظروف استیل بوده از این رو ما در این مقاله قصد داشته راهکارهایی را جهت استفاده از این ظروف عنوان نموده

تا در صورت در اختیار داشتن ظروف استیل در آشپزخانه و یا چنانچه به تازگی قصد خرید این نوع از ظروف را داشته استفاده بهتر و سالم تری از آن ها داشته باشید ، توصیه می کنیم حتما تا انتهای این مقاله را مطالعه بفرمایید

چرا که اطلاعات مفیدی در رابطه با نحوه مراقبت از ظروف استیل ، طرز آشپزی با این ظروف ، و طریقه شستشوی آن ها در ادامه آورده خواهند شد . پس با ما همراه باشید .

نحوه مراقبت و نظافت ظروف استیل توسط نیروهای خدماتی باربری لاهیجان و مراکز حمل اثاثیه منزل در رشت

  • حتما پس از خرید ظروف پخت و پز و پیش از آن که برای اولین بار اقدام به استفاده از آن ها نمایید ، به کمک آب داغ و مواد شوینده آن ها را شسته ، آبکشی نموده و در آخر نیز با دستمالی نرم و تمیز خشک نمایید .
  • بعد از اتمام پخت و پز در ظروف آشپزی استیل آن ها را در آب گذاشته و به کمک مواد شوینده شست و شو داده و آبکشی نموده و در نهایت به کمک پارچه آبگیر آن ها را خشک نمایید .
  • این کار باعث شده ظرف ها زیبایی خود را به خوبی حفظ نمایند . البته برای شستن این ظروف شما همچنین توانسته از ماشین ظرفشویی نیز استفاده نمایید
  • اما بایستی این را به خاطر داشته باشید که پس از شستن این ظروف با ماشین ظرفشویی برای آن که درخشندگی این ظروف همچنان حفظ گردد به کمک دستمالی پارچه ای آن ها را خشک نمایید .
  • این را در نظر داشته باشید که حتی بر اثر استفاده روتین و معمولی از ظروف استیل باز هم ممکن بوده بر روی آن ها خراش هایی جزئی و کوچک ایجاد شود
  •  اما هیچ نگرانی از بابت این موضوع نداشته باشید چرا که این خراش های جزئی هیچ تاثیری منفی بر روی نحوه کارکرد قابلمه یا ماهیتابه شما نخواهند داشت .
  • به هیچ عنوان برای شست و شو ظروف استیل از اسفنج های ظرفشویی خشک و خشن و شوینده های بسیار قوی استفاده ننمایید .
  • برای آن که ظروف استیل حتی پس از مدت ها استفاده از آن ها همچنان براق و درخشنده به نظر برسند هر چند وقت یک بار آن ها را به کمک مواد مخصوص دوباره جلا دهید .
  • برای جلوگیری از آسیب دیدن ظروف استیل در زمان پخت غذا جهت هم زدن غذا از قاشق هایی استفاده نموده که باعث خش برداشته شدن ظروف نگردند .
  • برای این کار استفاده از قاشق های فلزی هیچ مانعی نداشته ولی استفاده از چاقو و همزن های برقی در این ظروف به هیچ عنوان توصیه نمی شود .

استفاده از اسفنج های خشن و شوینده های بسیار قوی در رابطه با شست و شوی ظروف استیل به هیچ عنوان توصیه نمی گردد .

نکاتی کلیدی در زمینه آشپزی در ظروف استیل که نیروهای خدماتی باربری بندر انزلی و باربری لنگرود و باربری تنکابن باید به آن توجه کنند

  • در زمان پخت غذا برای آن که غذا حین پخت به ته ظرف نچسبد ابتدا پیش از اضافه نمودن هر مواد غذایی دیگر و درست زمانی که هنوز تابه کاملا سرد بوده
  • مقداری روغن یا کره درون تابه ریخته و پس از گذشت یک تا دو دقیقه که خوب روغن با حرارت ملایم داغ شد می توانید مواد غذایی را به روغن یا کره اضافه نمایید.
  • پیش از آشپزی از تراز بودن سطحی که در حال آشپزی بر روی آن هستید اطمینان حاصل نمایید. بالا یا پایین بودن سطح گاز و یا فری که قصد آشپزی روی آن را داشته سبب شده
  • تمام روغن ریخته شده در ظرف در نقطه ای از آن جمع شده و باقی قسمت های ظرف بدون روغن مانده و از این رو با توجه به عدم پوشش مطلوب در تمامی سطوح ظرف ، قسمتی از غذا به خوبی پخته نشده و این موضوع باعث کاهش کیفیت غذا خواهد شد .
  • بعد از اتمام پخت و پز در ماهیتابه استیل ، ماهیتابه را شست و شو داده و کاملا تمیز نموده و مطمئن گردید که هیچ مواد غذایی به ماهتابه نچسبیده باشد
  • چرا که در صورت چسبیدن مواد غذایی به ظرف و خشک شدن آن بر روی ماهیتابه با حرارت مجدد ماهیتابه ، احتمال داشته ظرف دچار تغییر رنگ گردد .
  • گاهی نیز ممکن است داغ شدن بیش از حد ظروف باعث شده غذا به ته ظرف بچسبد ، دود کردن روغن نشان دهنده بالا بودن بیش از حد حرارت می باشد
  • برای آن که بر اثر استفاده از نمک ظرف هیچ آسیبی نبیند ، اضافه نمودن نمک را به زمانی موکول نموده که غذا در حال پخت بوده و یا مایعات درون ظرف در حال جوشیدن هستند .
  • اگر چه با اضافه نمودن نمک در ابتدای کار ، کیفیت غذا تحت تاثیر قرار نگرفته اما ممکن است به زیبایی ظروف استیل لطمه وارد گردد .
  • بهتر بوده برای درست نمودن غذاهایی که نیاز به چاشنی نمک داشته به جای ظروف استیل از ظرفی دیگر استفاده نمایید .

برای پخت غذاهایی که به نمک نیاز داشته بهتر بوده به جای استفاده از ظروف استیل از ظرف های دیگری استفاده نمایید .

 

نکات ایمنی جهت استفاده از ظروف استیل توسط نیروهای خدماتی مرکز اسباب کشی در رشت و باربری نوشهر و باربری آستانه اشرفیه

  • به هیچ عنوان اجازه ندهید که تمام آب درون غذا بخار گردد چرا که دمای شدید احتمال داشته خسارات جبران ناپذیری را به ظروف آشپزخانه شما وارد نماید .
  • یکی از مواردی که باعث تغییر رنگ ظروف استیل شده حرارت زیاد و یا شعله های برافروخته و بلندی بوده که تا لبه های تابه بالا آمده اند . در زمان آشپزی با ظروف گوناگون
  • بهترین کار استفاده از حرارت کم تا متوسط می باشد . و تنها برای به جوش آمدن آب بوده که بایستی از حرارت بالا استفاده نمود .
  • برای پخت بهتر و دریافت نتیجه ای مطلوب تر از پخت غذا ، از شعله ای برای تابه استفاده نموده که دارای قطر کوچک تری نسبت به قطر تابه باشد .
  • یکی از عوامل زنگ زدگی ماهیتابه های استیل بالا بودن میزان آهن موجود در آب در حال جوش درون ماهیتابه می باشد .

پرسنل باربری نور و باربری رویان و باربری رودسر برای کاهش صدمات خسارت بر اثر دمای شدید چه می کنند

ظروف آشپزخانه ممکن بوده بر اثر دمای شدید خسارت های جبران ناپذیری را متحمل شوند .

نکات قابل توجه در زمینه مراقبت و شست و شوی ظروف نچسب

  • در صورت نو بودن ظروف نچسب توصیه می شود پیش از اولین مصرف ابتدا اقدام به مالیدن کمی روغن به سطح این ظروف نمایید .
  • برای جلوگیری از خراش برداشتن ظروف نچسب حتما از قاشق های چوبی و پلاستیکی استفاده نموده ، به هیچ عنوان چیزی را درون آن ها خرد ننموده و برش نزنید و همچنین از همزن های الکتریکی نیز استفاده ننمایید .
  • هر ظرف نچسبی همواره در معرض خراش و آسیب می باشد زیرا مواد به کار رفته در این ظروف نچسب بسیار نرم و انعطاف پذیر می باشند . از این رو در زمان استفاده از آن ها کاملا جانب احتیاط را رعایت نمایید .
  • یکی از اشتباهات رایج که باعث صدمه دیدن ظروف نچسب شده شست و شوی مداوم آن ها با ماشین ظرفشویی می باشد . بهتر بوده برای پخت و پز در ظروف نچسبی که بار گذشته با ماشین ظرفشویی شسته شده اند ابتدا سطح ظرف را کمی روغن بمالید و پس از آن شروع به پخت و پز نمایید .
  • این را در نظر داشته باشید که به هر حال هر چقدر هم که شما در زمان شست و شوی ظروف نچسب با ماشین ظرفشویی احتیاط نموده باز هم ماشین ظرفشویی به این ظروف صدمه زده
  • البته نیروهای خدماتی متخصص در باربری محمودآباد و باربری ایزدشهر کاملا به این نکات جهت سلامتی ظروف استیل توجه می کنند
  • و جالب است بدانید که معمولا ضمانت نامه ها در رابطه با صدمات این چنینی هیچ پشتیبانی انجام نخواهند داد .
  • برای آن که غذای سوخته شده و چسبیده به ته ظرف را از ظرف جدا نمایید تنها کافی است کمی نوشابه درون ظرف ریخته تا خیلی سریع این این مواد از ظرف جدا شده و نیازی به ریختن آب درون این ظرف برای خیس خوردن این مواد و انتظار طولانی مدت نخواهد بود .
  • از قرار دادن ظروف نچسب خالی بر روی شعله اجاق گاز خودداری نمایید .
  • برای ماندگاری و دوام بیشتر ظروف نچسب توصیه می شود این ظرف ها را در جا ظرفی قرار داده تا از یکدیگر فاصله داشته و به هم برخورد نکنند
  • چرا که در اثر برخورد این ظروف با یکدیگر ممکن بوده خراش ببینند . در صورت نداشتن جا ظرفی می توانید این ظروف را در کف کابینت گذاشته و برای جلوگیری از برخورد آن ها با کف کابینت ، بین آن ها حوله ای نرم قرار دهید .
  • در زمان پخت غذا در ماهیتابه و یا قابلمه های نچسب از اسپری روغن استفاده نکنید چرا که به مرور این قطرات روغن بر روی ظرف چسبیده و می توان گفت که پاک نمودن این ذرات بسیار دشوار و یا تقریبا غیر ممکن خواهد شد .
  • درست است که پیش از ریختن روغن یا کره در ظروف مختلف بهتر بوده اول ظرف را کمی داغ نمود اما این موضوع در رابطه با ظروف نچسب صدق نمی کند چرا که بر اثر داغ نمودن ظروف نچسب سمی مضر در هوا منتشر خواهد شد .
5/5 - (1 امتیاز)
مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این زمینه را پر کنید
این زمینه را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.